Tjänster

Det är inte bara tryck vi kan hjälpa dig med utan även en del kringtjänster. Det kan vara allt ifrån formgivning och koncept till DR-utskick och montage av skyltar. Och en hel del annat.

Vår nya sida är under uppbyggnad så här kommer vi uppdatera med mer information längre fram.

Original & Grafisk form

Vi vet att det kan vara tufft att få till det precis som man vill ha det. Det kanske till och med är så att du inte riktigt vet hur din trycksak, skylt eller bil ska se ut.

Det är mycket att tänka på när det kommer till trycksaker som vilket format ska det vara, hur ska layouten se ut, hur många sidor ska det vara, hur funkar det med bilder. Och när du väl har bestämt allt så behöver du fixa fram en tryckanpassad PDF och bestämma hur många du vill ha.

Då kan du använda våra erfarna formgivare som bollplank och få råd kring utformning. Eller så kan du låta dom göra verklighet av idén – både när det gäller text och formgivning. Vi kan hjälpa dig med allt från visitkort, flyers och broschyrer till bildekor, vepor och skyltar.

Utskick

Vill du kommunicera med dina kunder med hjälp av direktreklam eller bara skicka ut föreningens medlemstidning? Då kan vi hjälpa dig. Vi kan adressera på kuvert eller direkt på din trycksak. Men vi kan även se till att det blir kuverterat och inlämnat på Posten.

Du kan skicka allt från enkla flyers till hela kataloger om du vill. Bara fantasin sätter gränsen. Och storleken på brevinkastet - men vi har koll på måtten.

Montage

Har du beställt en skylt eller en bildekor av oss så hjälper vi självklart till men montage också. Men det kan också vara saker som till exempel kontrastmarkeringar, insynsskydd på glasrutor eller annan glas- eller väggdekor.