Tjänster

Det är inte bara tryck vi kan hjälpa dig med utan även en del kringtjänster. Det kan vara allt ifrån formgivning och koncept till DR-utskick och montage av skyltar. Och en hel del annat.

Vår nya sida är under uppbyggnad så här kommer vi uppdatera med mer information längre fram.

Exempel på produkter
Layout flyer

Original & Grafisk form

Vi vet att det kan vara tufft att få till det precis som man vill ha det. Det kanske till och med är så att du inte riktigt vet hur din trycksak, skylt eller bil ska se ut.

Det är mycket att tänka på när det kommer till trycksaker som vilket format ska det vara, hur ska layouten se ut, hur många sidor ska det vara, hur funkar det med bilder. Och när du väl har bestämt allt så behöver du fixa fram en tryckanpassad PDF och bestämma hur många du vill ha.

Då kan du använda våra erfarna formgivare som bollplank och få råd kring utformning. Eller så kan du låta dom göra verklighet av idén – både när det gäller text och formgivning. Vi kan hjälpa dig med allt från visitkort, flyers och broschyrer till bildekor, vepor och skyltar.

ADRESSERING

Vill du kommunicera med dina kunder med hjälp av DR (direktreklam) eller bara skicka ut föreningens medlemstidning? Då kan vi hjälpa dig. Vi kan adressera på kuvert, etiketter eller direkt på din trycksak. Och vi kan även se till att det blir kuverterat och inlämnat på Posten.

Informationen plockar vi från en databas gjord i t ex Excell. Perfekt för adressering och annan typ av variabel information. Du kan också köpa adresser för att nå din målgrupp från t ex Post Nord eller Bizzdo om du vill nå nya kunder.

Du kan skicka allt från enkla flyers till rejäla kataloger om du vill. Bara fantasin sätter gränsen. Och storleken på brevinkastet – men vi har koll på måtten.

Adressering
Montera fönsterdekor

Montage

Har du beställt en skylt eller en bildekor av oss så hjälper vi självklart till med montage också. Men det kan också vara saker som till exempel kontrastmarkeringar, insynsskydd på glasrutor eller annan glas- eller väggdekor.